Căutare:

Utilaje pentru agricultura, viticultura, pomicultura / Scarificatoare de sol

Scarificator
Detalii produs
Utilaje concepute pentru lucrul in orice tip de sol intro plaja larga de putere a tractoarelor. Latimea de lucru variaza in functie de puterea disponibila la tractor, putand fi folosite pentru lucrul in sere si solarii cu tractoare de putere mica si in camp deschis cu tractoare de putere medie si mare. Sistemul de prindere al brazdarelor de cadru permite deplasarea laterala a acestora si este prevazut cu bolt de siguranta pentru protectia utialjului si a tractorului la intalnirea unor obstacole iar brazdarele sunt prevazute cu protectii antiuzura. Inclinarea brazdarelor a fost calculata astfel incat sa permita dislocarea solului cu consum minim de energie de la tractor asiguranduse astfel o adancime mare de lucru si o viteza ridicata de deplasare. Aceste utilaje dispun de o serie de atasamente, posterioare, pentru maruntirea si nivelarea solului cum ar fi: grape cu colti si cu discuri, tavalug de nivelare.
Specificatii Tehnice
Produsele Tehron Machines

Achizitia produselor din gama comercializata de noi se face dupa o `discutie de consiliere`, pe baza unei comenzi scrise si, in cazul masinilor si utilajelor, al unui contract de furnizare.
Plata se face numerar, ramburs sau cu plata in avans prin OP, dupa caz.
Conditiile normale de livrare sunt DDP Brasov / punct de lucru Tehron Machines (Feldioarei 64).


Căutare avansată
 
Selecteaza Categorie:
Selecteaza Producator:
Cuvant Cheie:
produse

 

Vezi catalogul GP2
Tehron Machines s.r.l. - Bucuresti * RO21249668 * J40/4305/2007 * office[at]tehronmachines.ro * 0730-188898 * Administrator: Roxana - Ioana ILIESCU